Velkommen på pannonvin.dk

Pannonvin Danmark er et vinimportør-firma, som kun sælger ungarske vine. For nogle lyder det måske meget smalt, men det er det ikke: Ungarn har 22 forskellige vinområder, der hver har deres egen specialitet.

Den ungarske vin er næsten ukendt i Danmark. Hvis nogen kender en vin fra Ungarn, er det oftest en dessertvin, Tokaji Aszu. Selv om Tokaji Aszu er en høj kvalitet vin og derfor dyr vin, repræsenterer den ikke den ungarske vinkultur. Efter kommunismens fald i 1990 blev familieejede specialiserede vinplantager genetableret. Takket  være deres målrettede arbejde med de nye vinmarkplantager og den teknologiske udvikling har denne genetablering bragt kvaliteten af den ungarske vin tilbage i toppen af europæisk vin. I dag fremstiller Ungarn årligt ca. 300 millioner flasker vin, men har kun ca. 20-25% eksportaktivitet.

Vores målsætning er – dels at få øget danskernes kendskab til de mange fremragende vine, der produceres i Ungarn – dels at gøre det let for alle danskere at købe og få mulighed for at smage disse spændende vine.

For at sikre kvaliteten af vore vine, besøger vi flere gange om året personligt en række ungarske vinproducenter og håndplukker her vores sortiment.

På den måde kan vi også garantere vore kunder de absolut bedste priser på udvalgte kvalitetsvine. Dette er en vigtig del af vores forretningskoncept – at vi får vores vinsortiment direkte fra vingårdene – uden ekstra omkostninger og fordyrende mellemled.

Du kan få stillet din nysgerrighed allerede nu, ved at bestille en af vores spændende smagekasser … eller kontakt os og vi kan aftale et hyggeligt prøvesmagnings-arrangement.

Vores motto: „God vin til god pris”

Producenter

Pannonvins Team

Erik Kovacs

DIREKTØR

Nikolett Fazekas
Marketing Specialist
Daniel Jagicza

Marketing Specialist

Lars Jødal

korrekturlæser

Quick Navigation
Er du på 18 år eller ældre? Jeg bekræfter at jeg er fyldt 18 år.
×
×

Cart