Velkommen på pannonvin.dk

Det ungarske vinland er et unikt og hemmeligt vinland med mange spændende historier og specialiteter. Men hvis du ville smage vin fra Ungarn, kan det være meget vanskeligt at skaffe i Danmark.

Pannonvin bygger på en idé: Vi ønsker, at gøre ungarsk vin bedre kendt i Danmark og give mulighed for at smage ungarsk vin. Vi arbejder på et bredt projekt, der spænder fra en webshop til en vinbar. Her kan du møde os og læse om vores sortiment. 

Pannonvin webshop er opbygget på en sådan måde, at kunderne let kan finde vej til vinene. Vi ved godt, at det er vanskeligt at finde en vin der passer til din smag fra et meget stort udvalg, så vi har opdelt vinene i flere kategorier. Du kan vælge vin i forhold til vinens type fx. hvid-, rosé- eller rødvin eller efter kategori klassisk, reserve og premium.

Der er selvfølgelig mange ukendte vine der tilbydes, da de lokale ungarske druer er sjældne i Danmark. Du kan læse om dem på blogsiden, hvor du kan finde mange spændende oplysninger og historier om dem. For at lette udvælgelsen tilbyder vi et udvalg af vine i kasser med flere smag. Du kan vælge en smagekasse for at udforske smagen på de udvalgte vine til en bedre pris, og du har altid mulighed for at lære mere og mere om vinen fra vores sortiment.

For at sikre kvaliteten af de vine vi tilbyder, besøger vi flere gange om året personligt en række ungarske vinproducenter og håndplukker her vores sortiment.

På den måde kan vi også garantere vore kunder de absolut bedste priser på udvalgte kvalitetsvine. Dette er en vigtig del af vores forretningskoncept – at vi får vores vinsortiment direkte fra vingårdene, – uden ekstra omkostninger og fordyrende mellemled.

Endelig er vi meget opmærksomme på vores kunders ønsker. Vi opretholder altid et tæt forhold til vores kunder og gør vores bedste med god rådgivning og fleksibilitet.

Vi håber, du bliver inspireret af vores sortiment og finder ud af, at ungarsk vin ikke længere er ukendt og hemmelig for dig.

 

Vores motto: „God vin til god pris”

Producenter

Pannonvins Team

Erik Kovacs

DIREKTØR

Nikolett Fazekas
Marketing Specialist
Daniel Jagicza

Marketing Specialist

Lars Jødal

korrekturlæser

Quick Navigation
Er du 18 år eller ældre? Jeg bekræfter at jeg er fyldt 18 år.
×
×

Cart